Agrarisch ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Uw voordeel

Vergoeding van o.a. bereddingskosten en opruimingskosten

Waar andere aanbieders deze kosten vaak niet of slechts deels vergoeden, vergoeden wij de totale bereddings- en opruimingskosten. Lees hier meer over de dekking.

Garantie tegen onderverzekering

Het verzekerd bedrag van een agrarische gebouwenverzekering is de herbouwwaarde. Immers, na een schade moet de uitkering voldoende zijn om het gebouw in goede staat te herstellen. Om de herbouwwaarde goed op peil te houden is een specifiek agrarisch indexsysteem ontwikkeld. De beste garantie tegen onderverzekering!

Maatwerk en deskundig advies

Een goede verzekering is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Zo zijn wij in staat verzekeringen op maat te leveren, en op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Voor u een zorg minder!

Tot 10% extra pakketkorting

Als deze verzekering wordt afgesloten binnen het Agrarisch ZekerheidsPakket, krijgt u een extra premiekorting die kan oplopen tot 10% bij 5 rubrieken.

Wim Muilwijk

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.