Voordelen

Wanneer u kiest voor ons Agrarisch ZekerheidsPakket, kan dit u meerdere voordelen opleveren. Lees er hier meer over, of laat u gratis en vrijblijvend informeren door een van onze adviseurs.

Pakketkorting

Het Agrarisch ZekerheidsPakket kent naast een lage basispremie voor de verschillende verzekeringen ook een aantrekkelijke kortingsregeling. Uw korting neemt toe naarmate er meer verzekeringen in het pakket worden ondergebracht. Onderstaande tabel geeft het verband tussen het aantal verzekeringen en uw korting weer.

Aantal verzekeringen Korting
2 verzekeringen 3%
3 verzekeringen 5%
4 verzekeringen 7%
5 verzekeringen of meer 10%

Het aantal verzekeringen wordt berekend aan de hand van de afgesloten verzekeringen uit de volgende lijst:

De korting die u hiermee heeft opgebouwd geldt voor bovenstaande verzekeringen, maar ook voor onderstaande particuliere verzekeringen (mits afgesloten bij Vrieling):

En ten slotte ontvangt u ook nog eens standaard 10% korting voor zes agrarische verzekeringen van Delta Lloyd, welke u eenvoudig af kunt sluiten in combinatie met het Agrarisch ZekerheidsPakket van Vrieling. Het betreft de volgende verzekeringen:

Overzichtelijk

Alle verzekeringen in één pakket. Dat is makkelijk en overzichtelijk. En het pakket geeft u de zekerheid die u ervan mag verwachten: alle verzekeringen zijn goed op elkaar afgestemd. Dus geen gaten in de dekking en geen dubbeldekkingen. Om overzicht te houden hoeft u slechts het laatste polisblad te bewaren.

Gespreid betalen zonder opslag en rente

De premie voor het Agrarisch ZekerheidsPakket kan per maand gespreid worden betaald en hiervoor betaalt u geen rente of premie-opslag.

Waardegarantie opstallen

Als uw opstallen in het kader van een risico-analyse door één van onze adviseurs zijn geïnventariseerd, is het mogelijk om deze te verzekeren met een waardegarantie tegen onderverzekering. Het verzekerd bedrag zal jaarlijks automatisch worden geïndexeerd en de garantie is vijf jaar geldig.

No-claim regeling voor tractoren en landbouwwerktuigen

Het Agrarisch ZekerheidsPakket beloont schadevrij rijden met uw tractor(en) en landbouwwerktuig(en). Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe hoger de korting. Deze No-claimkorting kan oplopen tot 50%. Wanneer u een schade claimt valt u nooit méér terug dan 30%.

Deskundig advies

Een goed pakket verzekeringen is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn.

Wim Muilwijk

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.