Agrarisch ZekerheidsPakket

Het Agrarisch ZekerheidsPakket is een pakket verzekeringen voor zaken waar u als agrarisch ondernemer mee te maken krijgt. Het pakket combineert uitstekende voorwaarden met een lage premie. Het is ontwikkeld door Vrieling Adviesgroep in samenwerking met een aantal solide verzekeringsmaatschappijen.

Stel uw eigen pakket samen!

Vrijwel alle verzekeringen in één pakket: Dat is gemakkelijk en overzichtelijk. Het Agrarisch ZekerheidsPakket kent naast een lage basispremie voor de verschillende verzekeringen ook nog een aantrekkelijke kortingsregeling. Dit komt erop neer, dat de korting hoger wordt naarmate er meer verzekeringen in het pakket worden ondergebracht. De korting kan oplopen tot 10%, en is ook van toepassing op een aantal particuliere verzekeringen! Meer weten over deze korting? Lees dan de pagina 'Voordelen' even door, of maak een afspraak met één van onze adviseurs!

De volgende verzekeringen kunnen in het pakket worden opgenomen:

Bovendien heeft Vrieling Adviesgroep bij Delta Lloyd Agrarische Verzekeringen een kortingsregeling afgesproken. Voor deze, speciaal voor de agrarische sector ontwikkelde verzekeringen, ontvant u een korting van 10% als u deze heeft gesloten in combinatie met het Agrarisch ZekerheidsPakket van Vrieling Adviesgroep. Dit geldt voor de volgende verzekeringen:

Risico analyse

Door middel van een risico-analyse wordt de inhoud van uw pakket zorgvuldig afgestemd op zowel uw bedrijfssituatie als uw gezinssituatie. Deze risico-analyse geeft u inzicht in de risico’s die u als agrarisch ondernemer loopt. Uiteraard bepaalt u zelf welke risico’s u wilt afdekken. Door middel van onze periodieke controle blijven uw verzekeringen actueel. Voor u een zorg minder!

Uitbereiding van het pakket

Zorg en inkomen

Naast alle schadeverzekeringen genoemd in deze brochure, zijn er voor de agrarisch ondernemer meer verzekeringen van belang. Te denken valt aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een zorgverzekering, een uitvaartverzekering en andere verzekeringen op het gebied van zorg en inkomen. Ook hiervoor kunt u bij Vrieling Adviesgroep terecht.

Pensioen

Pensioen is ook voor de agrariër een belangrijk onderwerp, maar tegelijkertijd zeer gecompliceerd. Daarom heeft Vrieling Adviesgroep hiervoor een pensioenadviesbureau in huis: ABC Pensioen. De pensioenadviseurs zijn deskundig op het gebied van pensioenen voor de particulier, maar ook voor u als ondernemer.

Evelien Brandt

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.