Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

30, 31 oktober en 1 november vindt de 23ste editie van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen plaats. De beurs wordt gehouden in de evenementenhal in Hardenberg. Dit is het grootste agrarische kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw en de loonwerkbranche.

Website Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Logos Agrarische Beurs

Beursprogramma

Jaarlijks vindt u als brancheprofessional uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche een totaaloverzicht van producten en diensten in uw sector op de beursvloer. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechiek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde.  

Dinsdag 30 oktober
Woensdag 31 oktober
Donderdag 1 november
13:00 - 22:00 uur
13:00 - 22:00 uur
13:00 - 22:00 uur

Kaarten bestellen

weerrisico
Weerrisico's

Storm, regen, sneeuw, hitte, ze kunnen uw bedrijfsprocessen verstoren of stilleggen. De kans op stormschade is het grootst in de periode van oktober tot maart. Met een goede voorbereiding kunt u de kans op schade verkleinen.

Meer over weerrisico's
Asbest
Asbest

Asbest kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Daarom stelt de overheid regels voor het gebruik van asbest en voor wanneer asbest weg moet. Zo wil de regering asbestdaken per 2024 verbieden.

Meer over asbest

Bijeenkomst preventie en veiligheid

Bij voldoende opgave houden wij in 2019 een bijeenkomst met als thema preventie en veiligheid. Heeft u interesse? 

Interesse opgeven